3. runda Drift Masters Grand Prix 2017 z Mazurkas Catering 360°

3. runda Drift Masters Grand Prix 2017 z Mazurkas Catering 360°

Już po raz czwarty firma BudMat – partner Drift Masters Grand Prix powierzyła Mazurkas Catering 360° organizację cateringu podczas płockiej rundy DMGP, która jak zwykle odbyła się na stadionie Wisły Płock. Załoga Mazurkas Catering 360° zapewniła obsługę cateringową dla kluczowych partnerów firmy oraz zawodników, łącznie obsłużono ponad 350 osób.
                                        
W specjalnym namiocie Mazurkas Catering 360° przygotował menu piknikowe, na tarasie znajdowały się stanowiska grillowe oraz różnorodne stacje live cooking, a wśród nich  m.in. stacja grecka, meksykańska i polska  fusion.  Odpowiednie oświetlenie, świetne nagłośnienie oraz możliwość oglądania relacji z toru wyścigowego na żywo zapewniły wszystkim gościom prawdziwe sportowe emocje! Płocka runda DMGP jest co roku jedną z ważniejszych rund w sezonie Drift Masters. W tym roku wzięło w niej udział 50 najlepszych drifterów z całej Europy.

INFORMACJA PRASOWA

Źródło zdjęcia: DMGP